Het buitenleven, la vita di campagna nel Bel Paese

Hoewel Toos en Han heel veel zelf hebben gedaan, hebben ze de indeling van het terrein van 0.7 ha aan een landschapsarchitect overgelaten. Terecht natuurlijk. Een plafond witten is iets anders dan een olijfboomgaard van 55 bomen, een zwembad en allerlei kinderfaciliteiten nauwkeurig op elkaar afstemmen. Dankzij de hulp van die architect is er nu een prachtig evenwicht tussen cultuur en natuur op Borgo Gualdo. Vooral het 360 graden Panoramisch Uitzicht is –om dan toch maar een keer een ronkende reclameterm te gebruiken- ronduit spectaculair te noemen. Kijk zelf maar even.

Ligging en bereikbaarheid

Borgo Gualdo is op een heuvel gebouwd. Bij helder weer (bijna altijd) kunt u kilometers ver kijken. Toch ziet en hoort u niks van de twee middeleeuwse stadjes die respectievelijk 2,5 en 5 km verderop liggen. Ook het geluid van auto’s of wegen dringt niet tot Borgo Gualdo door. Vanuit België en Nederland is uw potentiele (vakantie-) huis het hele jaar door uitstekend bereikbaar. De twee dichtstbijzijnde vliegvelden liggen in Ancona en Bologna.

Het zwembad

Er is een zout water zwembad van 12×6 meter. Net groot genoeg voor de baantjeszwemmer en zeer overzichtelijk voor ouders met jonge kinderen. Rondom het zwembad staan heerlijke ligbedjes met voldoende privacy voor iedereen. Schrik niet van dat ‘zout water zwembad’. Dat betekent niet dat het water zout is, maar dat het water wordt gezuiverd met zout en niet met chloor. Bij het zwembad is ook een buitendouche geïnstalleerd. Dat u het weet.

U kunt bellen met Han Poelmans: +39 333 90 27 489. Stuur een email naar info@borgogualdo.com of gebruik het contactformulier.